Asigurari
Bani de calatorii
Publicitate pe site
Retele sociale

Publicitate pe site - Oferte

Oferte

www.AgentiideTurism.ro – Oferta de Pret
Site-ul ~ Ghid dedicat Agentiilor de Turism - www.AgentiideTurism.ro - ofera PUBLICITATEA CEA MAI AVANTAJOASA!

1. PAGINA de PREZENTARE in Categoria unde se incadreaza firma dvs, Postare de Anunturi-Noutati-Comunicate pe Home Page si Afisarea Ofertelor Turistice specifice in coloana din dreapta site-ului
= 100 euro/an

Daca doriti sa ocupati o pozitie preferentiala fixa in lista Agentiilor/Ofertelor din categoria in care vreti sa fiti inclusi, tarifele pentru acest lucru sunt:
1 pozitie = 50 euro/an
2 pozitie = 40 euro/an
3 pozitie = 30 euro/an

SERVICIU INCLUS:
- Sectiunea de Noutati de pe Prima Pagina: posibilitatea postarii GRATIS pe timpul Contractului a unui numar NELIMITAT de Anunturi – Noutati – Comunicate – Oferte (insotite de Sigla sau Poze) – NEWSLETTER legat de Ofertele dvs. de Turism, in cadrul sectiunii site-ului de pe Prima Pagina: “ NOUTATI pe AgentiideTurism.ro”. Aceste - ANUNTURI - vor avea un parcurs cronologic, formand pe prima pagina o adevarata BURSA a informatiilor din lumea turismului, mentinandu-se astfel un dialog continuu intre acestea si vizitatorii site-ului; singura restrictie fiind in a nu se repeta acelasi anunt pe Prima Pagina decat cand ajunge la finalul listei si dispare.

2. BANNER

2.A) BANNER - pozitionat deasupra site-ului, dimensiune 168*112 pixeli - vizibil in orice Sectiune/Categorie s-ar naviga pe site
= 500 euro/an

2.B) BANNER - pozitionat deasupra site-ului, dimensiune 168*112 pixeli - vizibil in sectiunea site-ului care apare cand se navigheaza si se acceseaza orice element din Categoria: _______________________________________________________ in care a fost inclusa Agentia/Firma client
= 50 euro/an

3. POP-UP

3.A) Pop-Up la accesarea Site-ului www.AgentiideTurism.ro / Prima Pagina
- reclama pop-up apare de fiecare data cand se apeleaza Prima Pagina / Home Page a site-ului: http://www.agentiideturism.ro/ prin afisarea centrala a unei ferestre [500*500 pixeli] cu un Mesaj/Sigla/Logo publicitar, care la click duce catre site-ul dvs. propriu; toti vizitatorii site-ului nostru ~ devin automat si vizitatori ai mesajului/site-ului dvs.
= 100 euro / 1 luna
= 150 euro / 3 luni
= 200 euro / 6 luni

3.B) Pop-Up la navigarea in Site-ul www.AgentiideTurism.ro / Categorii
- reclama pop-up apare de fiecare data cand se apeleaza Categoria aleasa de client aferenta acestuia(unde este inclus cu Pagina de Prezentare)________________________ prin afisarea in partea de jos a unei ferestre [h200*L600 pixeli] cu un Mesaj/Sigla/Logo publicitar, care la click duce catre site-ul dvs. propriu.
= 25 euro / 1 luna
= 50 euro / 3 luni
= 75 euro / 6 luni

4. Promovare ~ Publicitate pe Facebook & Google

- Campanie dedicata si sustinuta de PROMOVARE (Cont/Pagina de Facebook, PR & Comunicare pe Pagina / Prieteni / Grupuri targhetate) si/sau PUBLICITATE (Reclama platita - cu buget alocat) pe Facebook
= 4.000 lei / 6 Luni
= 6.000 lei / 1 An

- Campanie dedicata si sustinuta de PROMOVARE (optimizare SEO) si/sau PUBLICITATE (AdWords - Reclama platita / Linkuri sponsorizate - la afisari pe diverse cautari dupa anumite cuvinte chee - cu buget alocat) pe Google
= 4.000 lei / 6 Luni
= 6.000 lei / 1 An

POLITICA DE DISCOUNT (privind achizitionarea aceleeasi Variante Publicitare de mai multe ori):
Pentru a 2-a achizitionare, se ofera un discount de 25%.
Pentru a 3-a achizitionare, se ofera un discount de 50%.
Pentru a 4-a achizitionare, se ofera un discount de 75%, si de aici achizitionarile in continuare sunt GRATIS.

Garantarea serviciilor se va face printr-un CONTRACT DE PRESTARI SERVICII .

AgentiideTurism.ro – PREZENTARE

AgentiideTurism.ro - Site-ul ~ Ghid dedicat Agentiilor de Turism din Romania !

- Prezentare profesionista si completa a Agentiilor de Turism
- Logare cu User/Parola – Agentii de Turism
- Modificari disponibile non-stop (la cerere sau prin logare)
- Gazduire avantajoasa
- Noutati la zi
- Seriozitate
- Informatii utile din lumea turismului, structurate complet si inteligent

Avantajele acestui Site ~ Ghid ~ Portal:

- CEL MAI CUNOSCUT MOTOR DE CAUTARE - GOOGLE – AFISEAZA www.AgentiideTurism.ro PE PRIMA PAGINA LA O CAUTARE IN DOMENIU (agentii de turism) !

- AgentiideTurism.ro este Ghid on-line al Agentiilor de Turism, indexate intr-un mod inteligent pentru o conectivitate rapida si facila cu posibilii clienti.

- AgentiideTurism.ro este un Site~Ghid~Portal dedicat Turismului de pretutindeni, cu o structura completa si inteligenta a informatiilor, care il transforma intr-un motor de cautare rapid si eficient, ce are raspuns la orice aspect ce tine de domeniul turismului. Informatia este atuul cel mai puternic in ziua de azi, iar aici orice cuvant, oferta, element din lexicul apartinand turismului, se regaseste cu siguranta pe acest site !

- Prima Pagina a site-ului AgentiideTurism.ro – Home Page – a fost transformata intr-o adevarata bursa a informatiilor din lumea turismului datorita sectiunii “Noutati pe portalul AgentiideTurism.ro”, prin intermediul careia Agentiile de Turism au posibilitatea postarii de Anunturi – Noutati – Comunicate legate de ofertele si activitatile pe care le desfasoara sau vor sa le intreprinda, mentinandu-se astfel un dialog continuu intre acestea si vizitatorii site-ului.

- Fiecare Agentie de Turism prezenta pe acest Site ~ Ghid ~ Portal AgentiideTurism.ro are o Pagina de Prezentare separata, echivalentul unui site propriu(personalizat) al acesteia.
Ea contine pe langa o Prezentare insotita de Sigla firmei, toate Informatiile de Contact care pot sa-i directioneze pe vizitatori catre Agentia de Turism promovata.
Inteligenta si Atuul principal al site-ului intervine in afisarea Ofertelor de Turism, promovate de Agentii, care au fost impartite pe categorii si dupa o tipologie completa si logica :
Oferte:
Sejur - Pachete Complete - All inclusive, Demipensiune
Cazare Orase - City Breaks
Circuite Turistice, Calatorii
Sezon - Ski, Litoral
Sarbatori - Craciun, Revelion, Paste, Sf, Valentin, 1 Mai
Vacante
Excursii - Tabere
Week-end
Evenimente - Concerte, Meciuri, Carnavaluri, Evenimente
Turism pe Activitati - Pescuit, Vanatoare, Ecvestru
Luna de Miere - Honeymoon
Turism pentru Copii - Excursii, Tabere, Cercetasi
Turism de Afaceri - Business Travel - TeamBuilding, Congresuri, Training
Turism Odihna si Sanatate - Balnear - Spa & Wellness
Agroturism - Rural
Turism Religios - Pelerinaje, Locuri Sfinte
Munceste si Calatoreste - Work and Travel
Safari - Expeditii in Natura
Turism Istoric - Antic, Medieval
Parcuri de Distractie
Speciale - Reduceri, Promotii, Discounturi
Turism la Cumparaturi - Shopping
Ultimul Minut - Last Minute
Rezervari din timp - Early Bookings
Charter
Turism Romania - Intern - Delta Dunarii, Litoral, Munte, Manastiri
Turism Tari Straine - Extern
Turism Insule
Croaziere pe Vapor
Exotice

La accesarea unei Oferte dintr-o Categorie respectiva, site-ul va deschide o pagina a site-ului Agentiei ce contine acea Oferta, in acest fel vizitatorul ajungand direct la ce-l intereseaza.

Modificarea unei pagini de Agentii de Turism (schimbari/adaugari/completari de informatii) se face la cerere intr-un timp foarte scurt sau mai simplu prin Logarea acesteia cu User/Parola eliberate de noi – posibilitate de administrare proprie a Paginii de Prezentare.
In momentul aparitiei pe site a unei Agentii de Turism noi, vizitatorii sunt anuntati de acest lucru in sectinunea “ Noutati pe portalul AgentiideTurism.ro” de pe Home - Prima Pagina.
Ghidul AgentiideTurism.ro are si va avea parte in permanenta de o politica de promovare bine pusa la punct. Va fi promovat prin toate mijloacele posibile: Internet(includerea in majoritatea portalurilor si motoarelor de cautare, schimburi de linkuri cu diverse site-uri de interes major, etc.), Presa, Radio, Televiziune, etc. Nu mai putin adevarat este ca un site util si bun isi face reclama si publicitate singur!

www.AgentiideTurism.ro – Ghidul Agentiilor de Turism va invita sa va alaturati !

Cu stima,
George Salcieanu - Managerul site-ului www.AgentiideTurism.ro
Date de contact:
Tel.mobil: 0740.171.025
E-mail: salcieanu_george@yahoo.com

Va recomandam